Σχετικά με εμάς

“Η ομορφιά ξεκινάει
την στιγμή που αποφασίζεις
να είσαι εσύ.”

Βάσω, Premium Hair Stylist Director.


Με εμπειρία και γνώση ομορφιάς
από το 1991!

Η ιστορία μας

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ένα ταξίδι – ένα ταξίδι που κάθε γυναίκα αξίζει και πρέπει να ζήσει. Στο κέντρο αισθητικής Vaso Hair & Beauty μελετάμε, οργανώνουμε και προσφέρουμε ένα πραγματικά μοναδικό προορισμό ομορφιάς από το 1991, ώστε η διαδρομή να σας μείνει τόσο αξέχαστη όσο και το αποτέλεσμα. Εδώ και δεκαετίες, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας. Εδώ μετατρέπουμε ακόμα και την πιο απλή επίσκεψη για μακιγιάζ ή νύχια στην Ευκαρπία στο πιο όμορφο ταξίδι. Επισκεφθείτε μας!

Νέος χώρος
στη Τσιμισκή

Μόνο κατόπιν ραντεβού

Ο χώρος μας

Ελάτε στον ανανεωμένο χώρο μας για να ζήσετε και εσείς τη μοναδική εμπειρία που μόνο το Vaso Hair & Beauty μπορεί να σας προσφέρει! Στο ζεστό περιβάλλον μας θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα για αποτρίχωση laser Alexandrite στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το καλύτερο κομμωτήριο για βαφές, με αληθινή τεχνογνωσία στην αλλαγή χρώματος και τη θεραπεία μαλλιών με προϊόντα Μon Platin. Αν ψάχνετε ένα κέντρο αισθητικής για μανικιούρ στη Θεσσαλονίκη με πραγματικό ενδιαφέρον για την υγεία και την ομορφιά των άκρων σας, σας περιμένουμε στους μοντέρνους χώρους μας, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια και την υγιεινή.

Κομμωτήριο μαλλιών στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Τα προϊόντα μας

Επισκεφθείτε σήμερα το κομμωτήριό μας στην Ευκαρπία για να επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης που προσφέρουμε. Στο Vaso Hair & Beauty Salon στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες των μαλλιών, των νυχιών και της επιδερμίδας σας. Επενδύοντας μόνο σε ποιοτικά υλικά, όπως σαμπουάν και βαφές της Mon Platin συνδυάζοντάς τα με την πολυετή εμπειρία μας και την αγάπη μας για την περιποίηση, το κέντρο αισθητικής Vaso Hair & Beauty γίνεται ο απόλυτος προορισμός για κάθε γυναίκα!

Περιποίηση νυχιών στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης