Τρόποι Πληρωμής

Για παραγγελίες στην Ελλάδα, μπορείτε να πληρώσετε με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους.
– Αντικαταβολή.
– Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.
– Κατάθεση χρηματικού ποσού σε τράπεζα (μετρητά).
– Μέσω web banking.
– Με Pay Pal.

Αντικαταβολή
Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier ACS, όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα VISA και MASTERCARD. Οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς, δεν αποθηκεύονται στοιχεία της κάρτας σας, καθώς πραγματοποιείται ανακατεύθυνση στους ασφαλείς εξυπηρετητές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign Inc).
Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς, δεν αποθηκεύονται στοιχεία της κάρτας σας.

Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking
Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας, σε κάποια από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Τράπεζα Εθνική
Δικαιούχος: ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
IBAN: IBAN GR8301102350000023500188307

Στη συνέχεια, καλέστε στα 2310 681 514 / 6937325426 για να μας ενημερώσετε και να σταλεί η παραγγελία σας. Οφείλετε να αποστείλετε μέσω e-mail το αποδεικτικό κατάθεσης που πραγματοποιήσατε, στο e mail: info@vasohairandbeauty.gr.
Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Πληρωμή με PayPal
Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal.
Οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς, δεν αποθηκεύουμε στοιχεία του λογαριασμού σας, καθώς πραγματοποιείται ανακατεύθυνση στην πλατφόρμα πληρωμών του PayPal όπου αναλαμβάνει και όλη τη διαδικασία πληρωμής. Το ποσό θα δεσμευθεί κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας.