Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Νυφικό

Η σημαντικότερη στιγμή της κάθε γυναίκας είναι και δικός μας στόχος, ώστε να γίνει όπως αυτή το επιθυμεί.Σκοπός μας είναι η ανάδειξη των ωραιότερων χαρακτηριστικών σας.Πάντα με την χρήση των κατάλληλων προϊόντων για εσάς, στοχεύουμε σε ένα φρέσκο κι ενυδατωμένο δέρμα, που θα έρθει να κοσμήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, κύριος στόχος είναι η ενυδάτωση του προσώπου, με τη χρήση γαλακτώματος, τονωτικής λοσιόν, ορού ενυδάτωσης και Primer, σύμφωνα πάντα με τον τύπο του δέρματος. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι από τις εταιρείες: Este Lauder, Dior, Beauty Drugs, Lancôme, Makeup Atelier, Fenty Beauty, Mac Cosmetics, Inglot Cosmetics, Bobbi Brown, ProVg, Klepachpro.Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο για 24 ώρες. Επιλέξτε το κορυφαίο κέντρο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη για το νυφικό μακιγιάζ σας!

Βρείτε την υπηρεσία:

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ γίνεται από την professional make up artist Κλαίρη Δεληγιάννη (Dclaire MUA). Αφεθείτε στα χέρια και την φαντασία της, για ένα αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει.

Για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, κύριος στόχος είναι η ενυδάτωση του προσώπου, με τη χρήση γαλακτώματος, τονωτικής λοσιόν, ορού ενυδάτωσης και Primer, σύμφωνα πάντα με τον τύπο του δέρματος. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι από τις εταιρείες: Este Lauder, Dior, Beauty Drugs, Lancôme, Makeup Atelier, Fenty Beauty, Mac Cosmetics, Inglot Cosmetics, Bobbi Brown, ProVg, Klepachpro.

150€
Κάνε εγγραφή και μάθε για προσφορές και νέα μας!

Please enable the javascript to submit this form

  • ME

    NU
    CLO

    SE