Αποτρίχωση με laser alexandrite στο πρόσωπο

Αποτρίχωση με laser alexandrite – τι να προσέξετε πριν και μετά τις συνεδρίες!

Η τριχοφυΐα στις γυναίκες και στους άντρες αποτελεί διαχρονικό αισθητικό πρόβλημα και υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την παροδική εξάλειψή της.

Τι γίνεται, όμως, αν θέλουμε μόνιμο αποτέλεσμα;

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, παρέχει θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και σε «δύσκολες» περιπτώσεις.

Οι ειδικοί του Vaso Hair & Beauty στην Ευκαρπία σας λύνουν όλες τις απορίες σχετικά με την αποτρίχωση με laser Alexandrite και σας εξηγούν τι να προσέχετε πριν και μετά από κάθε συνεδρία για να αποκτήσετε τη μεταξένια επιδερμίδα που επιθυμείτε, ανώδυνα και αποτελεσματικά!

Τα βασικά χαρακτηριστικά της αποτρίχωσης με laser Alexandrite

Αποτρίχωση σώματος

Η αποτρίχωση με laser Alexandrite έχει άμεσα αποτελέσματα, τα οποία, στην πλειοψηφία των γυναικών και των αντρών που την εμπιστεύονται, είναι ορατά μετά από λίγες συνεδρίες.

Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, που έχουν να κάνουν τόσο με το χρώμα του δέρματος, της τρίχας, όσο και με την περιοχή προς θεραπεία αλλά και το ιατρικό ιστορικό.

Πρέπει, επίσης, να γίνει κατανοητό, ότι ορμονο-εξαρτώμενες περιοχές, όπως το πρόσωπο, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες θεραπείες.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι μετά από κάθε κύρια συνεδρία, απαιτείται και μια επαναληπτική, για να πετύχουμε τις τρίχες στην αναγενή τους φάση (καθώς μεγαλώνουν με διαφορετικούς ρυθμούς), και έτσι να διασφαλίσουμε πως θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα κέντρο αισθητικής με μεγάλη εμπειρία για πιο ασφαλή, ανώδυνα και σίγουρα αποτελέσματα όπου η αισθητικός θα γνωρίζει την ιδανική ένταση για τα χαρακτηριστικά σας.

Για την πιο αποτελεσματική αποτρίχωση laser για άνδρες και γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των αισθητικών του Vaso Hair & Beauty!

Τι πρέπει να προσέξω πριν από κάθε συνεδρία για laser αποτρίχωση;

Αποτρίχωση με laser alexandrite στο σώμα

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε ή να αποφύγετε πριν από την αποτρίχωση laser για να πετύχετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αποτελέσματα, χωρίς καμία επιπλοκή.

 • Να μην έχετε κάνει αποτρίχωση με κερί τουλάχιστον ένα μήνα πριν την εφαρμογή.
 • Να μην έχετε χρησιμοποιήσει αποσμητικά, κρέμες ή αρώματα πριν τη συνεδρία στις περιοχές που θα αποτριχωθούν.
 • Να μην έχετε μαυρισμένη επιδερμίδα. Ιδανικά δε θα πρέπει να έχετε κάνει ηλιοθεραπεία τουλάχιστον για 72 ώρες πριν.
 • Να μην έχετε χρησιμοποιήσει ερεθιστικές κρέμες ή άλλες επεμβατικές μεθόδους στις περιοχές που θα αποτριχωθούν (χημικά πίλινγκ, δερμοαπόξεση κτλ). Θα πρέπει να παρέλθει διάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας.
 • Ιδανικά η τρίχα πρέπει να έχει μήκος 1-4 χιλιοστά. Χρησιμοποιείστε ένα ξυράφι ή μηχανή για να τις κοντύνετε αν τυχόν είναι πιο μακριές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το laser Alexandrite απαγορεύεται για αποτρίχωση σώματος και προσώπου, και πιο συγκεκριμένα:

 • Απαγορεύεται η αποτρίχωση laser σε συγκεκριμένες παθήσεις και ασθένειες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
 • Απαγορεύεται η αποτρίχωση laser σε συνδυασμό με solarium.

Τι πρέπει να προσέξω μετά από κάθε συνεδρία για laser αποτρίχωση;

Αποτρίχωση με laser alexandrite στο πρόσωπο

Μετά το πέρας των συνεδριών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε κάποιους κανόνες, για να μην ερεθιστούν οι περιοχές στις οποίες έγινε laser. Πιο αναλυτικά:

 • Αποφύγετε το ζεστό νερό και τη χρήση σάουνας για τουλάχιστον 48 ώρες.
 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 5 μέρες και ειδικά μετά από αποτρίχωση στο πρόσωπο.
 • Χρησιμοποιήστε απαραιτήτως αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.
 • Μην εφαρμόσετε άλλη μέθοδο μέχρι να ολοκληρώσετε τις συνεδρίες σας.
 • Αποφύγετε την τριβή στην αποτριχωμένη περιοχή.
 • Κάντε χρήση ενυδατικής κρέμας στην αποτριχωμένη περιοχή.

 

Γιατί να επιλέξω αποτρίχωση με laser Alexandrite

Το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κρέμες, καθώς και άλλου είδους laser μπορεί να έχουν κάποια πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία στη χρήση, αλλά τις περισσότερες φορές δύσκολα μπορούν να ανταγωνιστούν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του laser Alexandrite.

Κάποια ακόμα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου περιλαμβάνουν:

 • Αποτελεσματικότητα στην καταστροφή των ανεπιθύμητων τριχών: το laser Alexandrite στοχεύει στο ίδιο βάθος με αυτό του θύλακα των τριχών!
 • Ταχύτερη θεραπεία: οι δέσμες laser έχουν μεγαλύτερη διάμετρο από άλλα laser, που σημαίνει ότι μπορεί να «σημαδέψει» μεγαλύτερες περιοχές.
 • Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως το πρόσωπο ή το μπικίνι.
 • Χαμηλότερα επίπεδα πόνου, κατά γενική ομολογία, σε σύγκριση με άλλες μεθόδους.

Αν ψάχνετε για αποτρίχωση με laser στη Θεσσαλονίκη, το κέντρο αισθητικής Vaso Hair & Beauty είναι η ιδανική επιλογή! Απολαύστε την πιο μεταξένια επιδερμίδα που έχετε φανταστεί, με αποτρίχωση laser σε προσφορές που συνδυάζουν διάφορα σημεία του σώματος σε μία συνεδρία!

 

Κλείστε σήμερα ραντεβού για αποτρίχωση με laser!

Κάνε εγγραφή και μάθε για προσφορές και νέα μας!

Please enable the javascript to submit this form

 • ME

  NU
  CLO

  SE