Kοπέλα έχει κάνει μπαλαγιάζ στα μαλλιά της

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μπαλαγιάζ – απαντήσεις από τη hair expert!

Αναρωτιέστε τι είναι το μπαλαγιάζ και αν σας ταιριάζει;

Θέλετε να το δοκιμάσετε αλλά δεν είστε σίγουρες αν θα πηγαίνει στο δικό σας χρώμα και μήκος μαλλιών;

Ή μήπως ψάχνετε το καλύτερο κομμωτήριο για βαφές στη Θεσσαλονίκη για να το τολμήσετε;

Η hair expert έχει τις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας, για να κατανοήσετε πλήρως τι είναι το μπαλαγιάζ και γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε στην επόμενη επίσκεψή σας!

 

Τι είναι, λοιπόν, το μπαλαγιάζ;

Κοπέλα που έχει κάνει μπαλαγιάζ στα μαλλιά της

Το μπαλαγιάζ (balayage, από τη γαλλική λέξη «balayer» που σημαίνει «σκουπίζω») είναι μία τεχνική που δίνει στα μαλλιά μια φυσική εμφάνιση, όπως αυτά θα ξάνοιγαν υπό κανονικές συνθήκες το καλοκαίρι.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό, και όχι ομοιόμορφο σε όλο το κεφάλι, όπως συμβαίνει με τις βαφές. Θα λέγαμε ότι πλησιάζει πιο κοντά στις ανταύγειες, αλλά και πάλι υπάρχει σημαντική διαφορά.

Το μπαλαγιάζ, ειδικά με βαφές της Μon Platin, είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλετε κάτι διακριτικό που να ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών σας και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να βάψετε τη ρίζα!

Τα προϊόντα Mon Platin στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να τα βρείτε στο κομμωτήριο Vaso Hair & Beauty στην Ευκαρπία. Μη χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε!

 

 

Πώς γίνεται το μπαλαγιάζ στα μαλλιά;

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε πλήρως για τη βαφή μαλλιών με τεχνική μπαλαγιάζ είναι ότι χρειάζεται να γίνει από μια ειδικό, καθώς πρόκειται για δύσκολη υπόθεση!

Καλό θα ήταν, επίσης, να συνδυάσετε το βάψιμο με μια θεραπεία μαλλιών, για να πετύχετε τόσο φυσικά όσο και υγιή μαλλιά.

Αν ψάχνετε για θεραπεία κερατίνης σε κομμωτήρια στη Θεσσαλονίκη, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα beauty salon με πολυετή εμπειρία για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα – τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν!

Για αποτελέσματα που διαρκούν 6 μήνες δοκιμάστε μια θεραπεία κερατίνης mon platin.

Ιδανικά, λοιπόν, όπως για θεραπεία έτσι και για βαφή, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο, κομμωτήριο για μπαλαγιάζ, όπου μία hair expert, ή hair colorist, θα έχει την εμπειρία να καταλάβει ακριβώς πώς να βάψει ή να ξανοίξει το χρώμα των μαλλιών σας ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται απολύτως φυσικό.

Η απόχρωση του μπαλαγιάζ στην οποία τελικά θα καταλήξει η κομμώτρια πρέπει να είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, και να ανοίγει απαλά από τη ρίζα προς τις άκρες. Ταυτόχρονα η βαφή θα πρέπει να εφαρμοστεί στην επιφάνεια της τρίχας και όχι σε όλο το μαλλί, αλλιώς δεν θα έχουμε το σωστό αποτέλεσμα.

Η τεχνική balayage επικεντρώνεται ουσιαστικά στο πως δύο χρώματα ενώνονται μεταξύ τους – εκεί βασίζεται και το όνομά της, άλλωστε, στον τρόπο με τον οποίο η βαφή ενώνεται απαλά με το φυσικό μας χρώμα, σαν να σκουπίζουμε με μικρές κινήσεις.

Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα του μπαλαγιάζ μπορεί να είναι πολλά, ανάλογα από τον τρόπο που εφαρμόζεται, που μπορεί να είναι είτε με ελεύθερο χέρι, είτε με αλουμινόχαρτα.

Προτού κλείσετε το ραντεβού σας σε ένα κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, ρωτήστε για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί, και φυσικά ακολουθήστε τα social media του κομμωτηρίου για να δείτε ολοκληρωμένα αποτελέσματα!

 

Πόση ώρα διαρκεί το μπαλαγιάζ;

Κοπέλα που έχει κάνει μπαλαγιάζ σε ξανθό στα μαλλιά της

Το πόση ώρα διαρκεί το μπαλαγιάζ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: το χρώμα των μαλλιών σας, το κατά πόσο είναι ήδη βαμμένα σε άλλο χρώμα, αλλά και το μήκος τους, παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Επιπλέον, αν έχετε extensions και πάλι θα χρειαστεί προσαρμογή, καθώς μπορεί να αντιδράσουν διαφορετικά στο χρώμα ή το ξάνοιγμα.

Για extensions μαλλιών στη Θεσσαλονίκη και πώς αυτά μπορούν να συνδυαστούν με μπαλαγιάζ, επικοινωνήστε σήμερα με τo Vaso Hair and Beauty, ένα κομμωτήριο στην Ευκαρπία με χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο χώρο!

Τέλος, το μπαλαγιάζ σε καρέ διαρκεί λιγότερο απ’ όσο παίρνει να ολοκληρωθεί η τεχνική σε μακριά μαλλιά.

Αντίστοιχα, το μπαλαγιάζ σε ξανθά μπορεί να πάρει λιγότερη ώρα απ’ όση χρειάζεται το μπαλαγιάζ σε μαύρα μαλλιά, όπου συνήθως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να αποχρωματιστεί η τρίχα.

 

Αξίζει, τελικά, να κάνω μπαλαγιάζ;

Το μπαλαγιάζ είναι μια πολύ καλή λύση αν θέλετε φυσικό αποτέλεσμα, αυτό που λέμε sunkissed, σαν να σας έχει φιλήσει ο ήλιος.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνικής είναι πως, όσο μακραίνουν τα μαλλιά, αυτό συνεχίζει να «κατεβαίνει» εντελώς φυσικά και ομοιόμορφα, πράγμα που σημαίνει και λιγότερη συντήρηση, αν αυτό επιθυμείτε.

Τέλος, για να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή διάρκεια του αποτελέσματος, χρησιμοποιείστε τα προϊόντα mon platin για να διατηρήσετε το pH της τρίχας και να αποφύγετε το σπάσιμο!

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Vaso Hair & Beauty και δοκιμάστε το καλύτερο balayage στη Θεσσαλονίκη! Συνδυάστε την επίσκεψή σας με γυναικείο κούρεμα και botox μαλλιών ώστε να βγείτε διπλά κερδισμένες!

 

Κλείσε σήμερα την τεχνική βαφής που επιθυμείς!

 

Κάνε εγγραφή και μάθε για προσφορές και νέα μας!

Please enable the javascript to submit this form

  • ME

    NU
    CLO

    SE