Κοπέλα έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά της

Θεραπεία κερατίνης: Tι είναι και γιατί τα μαλλιά σας την έχουν ανάγκη;

Επιθυμείτε μαλλιά λεία και υγιή;

Θέλετε να απαλλαγείτε από το σπάσιμο και το φριζάρισμα της τρίχας;

Ονειρεύεστε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και μαλλιά που ισιώνουν σε λίγα μόλις λεπτά;

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι «ναι», τότε η λύση είναι μία: θεραπεία κερατίνης!

Στο Vaso Hair & Beauty, ένα κομμωτήριο που εξειδικεύεται στη θεραπεία κερατίνης στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη μέθοδο και είμαστε έτοιμες να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Ειδικά αν έχετε σγουρά και φριζαρισμένα ή κατεστραμμένα μαλλιά, αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει σίγουρα!

Αυτό το γνωρίζατε; Στο beauty salon μας μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για κερατίνη, κούρεμα, χτένισμα και βαφή, αλλά και για ό,τι άλλο επιθυμείτε, όπως laser ή μανικιούρ στη Θεσσαλονίκη!

 

Τι είναι η κερατίνη;

Κοπέλα ολοκλήρωσε τη θεραπεία κερατίνης σε κομμωτήριο

Με λίγα λόγια, η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης που βρίσκεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα: είναι βασικό «συστατικό» στα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια μας.

Με την πάροδο των ετών και τη φθορά της τρίχας λόγω βαφών, θερμότητας και ηλιακής ακτινοβολίας, η κερατίνη των μαλλιών αλλοιώνεται δημιουργώντας φριζάρισμα και ξηρότητα.

Αυτό το γνωρίζατε; Για το κορυφαίο balayage στη Θεσσαλονίκη, ελάτε στο κομμωτήριό μας στην Ευκαρπία για να επωφεληθείτε στο έπακρο από βαφή και θεραπεία σε ένα ραντεβού!

Δείτε και αυτό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το balayage!

 

 

 

Τι είναι η θεραπεία κερατίνης;

Κοπέλα έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία κερατίνης στα μαλλιά της

Δεδομένου ότι η κερατίνη είναι δομικό στοιχείο της τρίχας, οι θεραπείες μαλλιών με κερατίνη μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση και ενυδάτωση της τρίχας και να κάνουν τα μαλλιά πιο λαμπερά και υγιή.

Με μία φράση, πρόκειται για την καλύτερη θεραπεία για κατεστραμμένα μαλλιά και μάλιστα τη μοναδική που ταιριάζει σε όλους τους τύπους: ίσια, σγουρά, μακριά κ.α. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε κερατίνη σε βαμμένα μαλλιά, χωρίς φόβο.

Για την καλύτερη θεραπεία μαλλιών στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένουμε στο Vaso Hair & Beauty, το κομμωτήριο στην Ευκαρπία που βάζει την υγεία των μαλλιών σας πάνω απ’ όλα!

 

 

 

 

Κερατίνη και ισιωτική θεραπεία: ποια η διαφορά;

Αρχικά, η θεραπεία κερατίνης είναι ουσιαστικά μια θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών ενώ η ισιωτική σκοπό έχει να κάνει τα μαλλιά σας ίσια. Η κερατίνη τα ενισχύει και τα ενυδατώνει φυσικά, και έτσι το ίσιωμα προκύπτει από μέσα προς τα έξω!

Αυτό το γνωρίζατε; Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για κούρεμα και μόνιμη ισιωτική θεραπεία μαλλιών HYLOREN Mon Platin που διαρκεί έως και 1 χρόνο και επωφεληθείτε ταυτόχρονα από τις προσφορές μας για αποτρίχωση laser στη Θεσσαλονίκη!

 

Δείτε επίσης: Τι πρέπει να προσέξετε πριν και μετά από την αποτρίχωση με laser Αlexandrite!

 

Ποια θεραπεία κερατίνης να προτιμήσω;

Κοπέλα έχει ολοκληρώσει τη θεραπεία κερατίνης σε κομμωτήριο

Μία από τις κορυφαίες θεραπείες κερατίνης θεωρείται η LASIO Keratin Treatment.

Για LASIO Keratin στη Θεσσαλονίκη, απευθυνθείτε στις ειδικούς του Vaso Hair & Beauty και δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται!

Η κερατίνη LASIO είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία μαλλιών, κατά την οποία η τρίχα εμποτίζεται με υδρολυμένη κεράτινη, ένα ακριβές αντίγραφο της κερατίνης που βρίσκεται φυσικά στα μαλλιά. Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatment μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από οποιαδήποτε εργασία χρώματος ή χημική επεξεργασία, και για τον λόγο αυτό απευθύνονται σε όλους τους τύπους μαλλιών.

 

 

 

 

Πόσο καιρό διαρκεί μια θεραπεία κερατίνης;

Αρχικά, για την εφαρμογή της θεραπείας απαιτούνται περίπου 2,5 με 3 ώρες – η ακριβής διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μήκος των μαλλιών σας.

Επικοινωνήστε σήμερα με τις hair experts του Vaso Hair & Beauty για να κλείσετε το ραντεβού σας στο κορυφαίο κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες κερατίνης!

Όσον αφορά τη συνολική διάρκεια της θεραπείας, αυτή φτάνει τους 6 μήνες! Κάνοντας, λοιπόν, θεραπεία κερατίνης 2 φορές τον χρόνο, αναζωογονείτε την τρίχα σε βάθος επαναφέροντας την ελαστικότητά της και εξαλείφοντας το φριζάρισμα!

Αυτό το γνωρίζατε; Αν ετοιμάζεστε για τον γάμο σας, η κερατίνη αποτελεί εξαιρετική λύση για να αποκτήσετε τα πιο όμορφα και λαμπερά μαλλιά για την μεγάλη μέρα. Για θεραπεία μαλλιών και νυφικό μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη, κλείστε εγκαίρως τα ραντεβού σας στο beauty salon μας!

 

Μπορείς να σας ενδιαφέρει: Το καλύτερο νυφικό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας!

 

Τι σαμπουάν να χρησιμοποιώ μετά την κερατίνη;

Αν θέλετε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της κερατίνης για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, τότε πρέπει να χρησιμοποιείτε και τα κατάλληλα προϊόντα για μετά την κερατίνη.

Επενδύστε σε προϊόντα της Mon Platin και ιδανικά στη σειρά HYLOREN με υαλουρονικό οξύ, για να ενυδατώσετε την τρίχα σε βάθος!

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δείξουμε φωτογραφίες με αληθινά αποτελέσματα, να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να σας χαρίσουμε τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που επιθυμείτε.

Για θεραπεία κερατίνης στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένουμε στο Vaso Hair & Beauty!

 

 

Διάλεξε την κορυφαία θεραπεία κερατίνης!

Κάνε εγγραφή και μάθε για προσφορές και νέα μας!

Please enable the javascript to submit this form

  • ME

    NU
    CLO

    SE