Κοπέλα έχει ολοκληρώσει το ημιμόνιμο μανικιούρ της σε κέντρο αισθητικής

Ημιμόνιμο μανικιούρ: όλες οι ερωτήσεις που ήθελες να κάνεις σε μια μανικιουρίστ!

Το ημιμόνιμο μανικιούρ αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας.

Το γεγονός ότι αφήνει τα άκρα να φαίνονται πάντα περιποιημένα, η τεράστια γκάμα σε χρώματα και σχέδια που προσφέρει και φυσικά η μεγάλη του διάρκεια, έχουν κάνει το ημιμόνιμο μανικιούρ μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες στα beauty salon της Θεσσαλονίκης.

Οι μανικιουρίστ του Vaso Hair and Beauty στην Ευκαρπία συγκέντρωσαν για εσάς όλες τις συχνές ερωτήσεις γύρω από το ημιμόνιμο και προσφέρουν απαντήσεις σε κάθε σας απορία, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το επόμενο ραντεβού σας!

 

Πόσο κρατάει το ημιμόνιμο;

Κοπέλα έχει ολοκληρώσει το μανικιούρ της σε κέντρο αισθητικής

Η ακριβής διάρκεια του ημιμόνιμου μανικιούρ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που ο καθένας με τη σειρά του παίζει τον ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα. Η μέση διάρκεια ανέρχεται στις 14 ημέρες, ενώ είναι πολύ πιθανό το ημιμόνιμο να κρατήσει 3 ή ακόμα και 4 εβδομάδες!

Κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια:

 

Η ποιότητα του φυσικού νυχιού

Το φυσικό νύχι αποτελείται από δεσμούς κυτταρίνης, από το ίδιο υλικό, δηλαδή, που είναι φτιαγμένα και τα μαλλιά. Αν έχετε κάνει ποτέ θεραπεία κερατίνης στη Θεσσαλονίκη, θα ξέρετε πως το αποτέλεσμα πολλές φορές εξαρτάται από την ποιότητα τις τρίχας. Έτσι και με τα νύχια, μπορεί να έχουν περισσότερη λιπαρότητα ή υγρασία, και να μη «δέχονται» τα υλικά με τον ίδιο τρόπο.

 

Further Reading: Τι είναι η θεραπεία κερατίνης και γιατί τα μαλλιά σου την έχουν ανάγκη!

 

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η τεχνίτρια και το ταλέντο της

Ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει το πόσο κρατάει το ημιμόνιμο είναι η ποιότητα των υλικών αλλά και η εμπειρία της ίδιας της τεχνίτριας. Η σωστή προετοιμασία του φυσικού νυχιού για να δεχτεί τα υλικά είναι, ίσως, το σημαντικότερο στάδιο σε όλη τη διαδικασία. Για περιποίηση νυχιών στη Θεσσαλονίκη, επιλέξτε ένα beauty salon με ποιοτικά υλικά και τεχνίτριες που γνωρίζουν το αντικείμενο και μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης και όχι απλά βαφή νυχιών!

 

Οι καθημερινές εργασίες αλλά και οι καιρικές συνθήκες

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια του ημιμόνιμου! Οι έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας αναγκάζουν τα υλικά να συστέλλονται και να διαστέλλονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικροφθορές από όπου τελικά εισέρχεται υγρασία, σκόνη ή χημικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Για να αυξήσουμε τη διάρκεια του ημιμόνιμου μανικιούρ, καλό είναι να φοράμε γάντια όσο κάνουμε εργασίες στο σπίτι, όπως το πλύσιμο των πιάτων!

Αν αναρωτιέστε πόσο κρατάει το ημιμόνιμο πεντικιούρ, η διάρκεια συνήθως είναι μεγαλύτερη και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τον ένα μήνα, ειδικά τον χειμώνα, καθώς τα κάτω άκρα δεν ταλαιπωρούνται όσο τα άνω.

Επικοινωνήστε με το Vaso Hair and Beauty για ακόμα περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με ημιμόνιμο, ακρυλικό, τζελ και τεχνητά νύχια στη Θεσσαλονίκη!

 

Πόση ώρα διαρκεί το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Περιποίηση νυχιών σε beauty salon

Το πόση ώρα θα διαρκέσει ακριβώς κάθε ραντεβού εξαρτάται κυρίως από το σχέδιο που επιλέγει κάθε γυναίκα.

Όσο πιο πολύπλοκο είναι, τόση περισσότερη ώρα θα χρειαστεί η μανικιουρίστ για να προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Συνήθως ένα ραντεβού για ημιμόνιμο μανικιούρ στη Θεσσαλονίκη, στο Vaso Hair and Beauty, διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Η υπηρεσία περιλαμβάνει αφαίρεση του προηγούμενου σχεδίου (αν υπάρχει), περιποίηση άκρων και βαφή με το σχέδιο της επιλογής σας!

Επισκεφθείτε το προφίλ του Vaso Hair and Beauty στο Instagram και δείτε διάφορα σχέδια για να εμπνευστείτε για το επόμενο ραντεβού σας!

Για εσάς που ετοιμάζεστε για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, αυτή του γάμου σας, το Vaso Hair and Beauty θα φροντίσει να απολαύσετε κορυφαίες υπηρεσίες για μανικιούρ, χτένισμα αλλά και νυφικό μακιγιάζ! Εμπιστευθείτε μας!

 

Δες και αυτό: Νυφικό μακιγιάζ: τα καλύτερα στιλ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας!

 

Γιατί ξεκολλάει το ημιμόνιμο;

Περιποίηση νυχιών σε κέντρο αισθητικής

Ο βασικότερος λόγος που το ημιμόνιμο μανικιούρ «ξεκολλάει» από το νύχι είναι η ποιότητα του φυσικού νυχιού! Η λιπαρότητα στα νύχια καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια και για τον λόγο αυτό, οι σωστές τεχνίτριες χρησιμοποιούν primer!

Δεύτερον, πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή σε όλο το νύχι και ειδικά στις άκρες για να μη γίνονται σκασίματα. Εδώ χρειάζεται το μπάφερ, για να ανοίξουν τα «λέπια» του νυχιού και να γίνει σωστή τοποθέτηση υλικών.

Αν τα βήματα αυτά γίνονται σωστά αλλά ακόμα αναρωτιέστε γιατί ξεκολλάει το ημιμόνιμο, τότε ίσως δεν πολυμερίζεται σωστά το βερνίκι – θα πρέπει η μανικιουρίστ να κάνει μικρότερες στρώσεις!

 

Πώς βγαίνει το ημιμόνιμο;

Κοπέλα έχει ολοκληρώσει το ημιμόνιμο μανικιούρ της σε beauty salon

Πολλές κυρίες προσπαθούν να αφαιρέσουν το ημιμόνιμο μόνες τους στο σπίτι, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

Είναι αλήθεια πως αν μουσκέψουμε λίγο βαμβάκι με ασετόν, το τυλίξουμε με αλουμινόχαρτο γύρω από το νύχι και το αφήσουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά, ίσως καταφέρουμε να αφαιρέσουμε το ημιμόνιμο. Όμως, δυστυχώς, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταστρέψουμε το νύχι.

Είναι προτιμότερο να εμπιστευθείτε μια επαγγελματία για νύχια στη Θεσσαλονίκη και για την αφαίρεση του ημιμόνιμου, που θα φροντίσει να μην καταστρέψει το φυσικό νύχι. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουρες ότι αφαιρείται μόνο η κόλλα και δεν καταστρέφεται η φυσική πλάκα του νυχιού.

 

 

 

Κάνει το ημιμόνιμο μανικιούρ στην εγκυμοσύνη;

Το ημιμόνιμο μανικιούρ μπορεί να γίνει σε εγκύους χωρίς να επηρεάζεται η υγεία η δική σας ή του εμβρύου.

Το ίδιο ισχύει και για αποτρίχωση laser στη Θεσσαλονίκη: αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο είναι η υγιεινή του beauty salon που θα επιλέξετε, με σωστό καθαρισμό και αποστείρωση!

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Αποτρίχωση με laser alexandrite – τι να προσέξετε πριν και μετά τις συνεδρίες!

 

Σε περίπτωση που ακόμη αναρωτιέστε αν κάνει το ημιμόνιμο μανικιούρ στην εγκυμοσύνη, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Παράλληλα, ενημερώστε την τεχνίτρια για την εγκυμοσύνη σας. Έτσι θα προσέξει περισσότερο τα εργαλεία και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει, ή ακόμη και τη θέση σας, καθώς καλό είναι να αποφεύγετε τις έντονες οσμές! Προτιμήστε μια καλά αεριζόμενη θέση κοντά στην πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο ή επισκεφθείτε το κέντρο ομορφιάς σε ώρες μειωμένης κίνησης, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες της κύησης.

Για μανικιούρ στη Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε το Vaso Hair and Beauty στην Ευκαρπία και παραδοθείτε στην απόλυτη περιποίηση άνω και κάτω άκρων!

Οι επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών του Vaso Hair and Beauty διαθέτουν εμπειρία και μεράκι για τα καλύτερα αποτελέσματα!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για ημιμόνιμο μανικιούρ!

Κάνε εγγραφή και μάθε για προσφορές και νέα μας!

Please enable the javascript to submit this form

  • ME

    NU
    CLO

    SE